NEKI NOVI KLINCI 2016 – 2017: U šestoj emisiji (26. 11.) dalje su prošli: Jovana, Anđela, Vanja, Erdijan, Antonijo i IvonaPočela je šesta emisija u novoj sezoni show programa Neki Novi Klinci! Danas vas je naš voditeljski tandem dočekao u malo izmenjenom sastavu, te je umesto Ane Sević, emisiju otvorila Sanja Ćulibrk sa Milanom Mitrovićem!
Najsjajniju šestorka za ovu subotu čine , , , , , i gostujuća, a možda uskoro i stalna !

Kandidat koji nam se prvi predstavio bila je koja je pevala prelepu baladu grupe Luna ‘Naša ljubav’. Ona je dobila tri pozitivna i tri negativna glasa!

Bane joj je dao pozitivan glas kako bi joj dao podstrek da u baražu zasija!
– Imaš lepu boju glasa, i izgledaš kao neka princeza, a tako si i pevala. – rekla je Marina. Haris je objasnio da je dao negativan glas, jer nije dala dovoljno emocije da bi ga dotakla njena interpretacija, i da mora da pobedi tremu, dok je profesorka Selakov rekla da joj je dala podršku jer je otvorila emisiju i da zna da to nije nimalo lako. Nejru ćemo gledati u baražu na kraju emisije!

Druga se predstavila koja je pevala pesmu svog uzora, Snežane Đurišić ‘Imena mi mog’. Topalko mje već na prve taktove ove pesme podigao ruke uvis, što je pokazalo da uživa u ovoj interpetaciji! Snežana je dobila četiri pozitivna glasa, i plasirala se u baraž na kraju emisije.
– Kanidati koji imaju 15 godina pevaju zrelo, i od njih najviše očekujemo. I zato prema vama imamo jači kriterijum. Vi ste već na granici da budete u Zvezdama Granda. Potrudi se da budeš tačnija. – stručno je rekla profesorka Selakov.
Rada se složila sa Ivanom, i dodala da je očekivala sigurniji nastup, dok je Marina Tadić prokomentarisala da bi Snežana mogla da bude slobodnija na sceni, i da će sve biti u redu.

Treća je pevala i to pesmu Severine ‘Bred Pit’!
– Mene će moja mama da ubije, jer mi je rekla da moram svu decu da pustim! – našalila se Marina i dodala da ova pesma nije za takmičenje i da misli da u ovoj pesmi ne može da se pokaže neko pevanje, ali je pohvalila Elenu da je veoma lepa.
– TI sto posto znaš da pevaš! Ali sa svojih 14 godina moraš da razvališ što se pevanja tiče! – rekao je Topalko, a Bane je dodao da se slaže sa svojim kolegom, i prokomentarisao da je Elena intonativno pesmu bolje otpevala od oringinala.

Kao i prethodne dve kandidatkinje, i Elenu ćemo slušati i gledati u baražu!

je pevala pesmu Verice Šerifović ‘Ako treba mogu to’! Lepa Vanja je oduševila žiri svojim pevanjem i zaslužila svih šest glasova!

-Zaslužila si svih šest DA! Imaš divnu emociju, i divnu boju glasa! – rekla je Rada Manojlović!

-Svaka čast! Tebe smo čekali! – prokomentarisao je Bane, dok je Topalko rekao da je Vanja objasnila svojim pevanjem!

– Ja sam oduševljena! Savršena si! – prokomentarisala je Marina!

Dok u backstage-u imamo devetoro Nikitovića, njihova sestra Natalija oduševljava žiri. Ona je pevala pesmu Nine Badrić ‘Takvi kao ti’!

Ova mala rokerka dobila je četiri pozitivna glasa i zauzela mesto u baražu!

– Natalija, imaš baš lepo ime! Pevanje nije bilo za svih šest DA, ali sve ostalo je bilo savršeno, i energija i stajling, sve, ali pevanje moraš da popraviš! – prokomentarisao je Bane.

– Slažem se sa Batom da moraš da poradiš na pevanju, ali celokupna interpretacija mi se dopala! – rekao je Haris, dok je naš treći muški član prokomentarisao da kako je odmicala pesma da je bila sve bolja i bolja.

– Mislim da je ovde bio u pitanju pogrešan izbor pesme. Ovo je odlična pesma, ali za tebe i tvoj glas nije dobra! – rekla je Ivana, a Marina i Rada su se složile sa profesorkom.

Nakon mnogo klinceza, došli smo do prvog klinca, koji se zove . On je pevao pretešku pesmu ‘Otac’ Bekija Bekića, i dobio je dobio svih šest DA! Antonija ćemo gledati u drugom krugu!

– Antonijo, vrhunski si pevao! Za tvojih 11 godina ovo je odlično! – rekao je Topalko, dok je Rada dodala da je naš takmičar presladak!

– Prosto se neko rodi sa tim talentom, i ti moraš da budeš pevač, i bićeš, jer ćeš sa godinama pevati sve bolje i bolje! – prokomentarisala je profesorka Ivana!

Sledeća nam se predstavila koja je pevala baladu Danice Krstić ‘Suze za kraj’! Ova devojčica je dobila tri pozitivna i tri negativna glasa, što znači da ćemo je slušati u baražu na kraju emisije!

– Ovo je prevelik zalogaj za prvi krug. Voleo bih da čujem da pevaš nešto drugo, jer je ovo veoma teška pesma! – rekao je Bane.

– U baražu će biti bolje, nemoj da si tužna! Imaš lepu boju, i imala lepu emociju i to mi se dopalo. Sve u svemu za 13 godina si vrlo smelo i vrlo dobro donela ovu pesmu! – prokomentarisala je Marina, dok je Haris zamolio da se opusti, i da nema potrebe da bude zabrinuta, jer će u baražu biti bolje!

– Ti si ovu pesmu otpevala odlično, i ja smatram da si trebala više pozitivnih glasova! – rekao je Topalko.

Preslatka nam se vratila kako bi oduševljavala žiri u novoj sezoni! Ova devetogodišnjakinja pevala je pesmu ‘Žubor voda žuborila’! Naša klinceza dobila je svih šest glasova i nju čemo slušati u drugom krugu!

– Moram da te pohvalim u odnosu na prošlu godinu, dobila si volumen u glasu, a sada iz tako malog tela, Jovana je počela opasno da peva! Naoštrila si se da ideš do finala! Samo nastavi tako! – rekla je profesorka Selakov!

– Ja bih tebe da uzmem i da te odvedem kući! – našalila se Rada Manojlović, dok je Bane prokomentarisao da je uživao u ovoj interpretaciji!

– Ti si mene očarala! Preslatka si! I kada si tako slatka i medena, zapevala, ja sam ostala skamenjena! Božanstveno! – rekla je Marina!

Nakon preslatke Jovane, vraćamo se na malo starije kandidate! Tako nam se sledeća predstavila , koja je pevala pesmu Jelene Tomašević ‘Ime moje’. Ona je dobila maksimalan broj glasova, i Ivonu uskoro gledamo u drugom krugu!

– Želeo sam da do kraja uživam! Ovo je bilo super, svaka čast! – rekao je Haris.

– Ne znam koji epitet da ti dam koji bi bio najadekvatniji. Sve je bilo divno! Držućemo se mi još dugo dugo! – rekao je Bane!

– Bila si fantastična! Razvalila si! – rekla je Ivana Selakov za svoju Somborku!

Još jedan dečak za večeras. je pevao pesmu Zorice Brunclik ‘Ne dam ovo malo duše’. Žiri je ostao zapanjen, i ovaj dečak dobio je pet pozitivnih glasova.

– Sve vreme sam se ježila, i baš si me ganuo! – rekla je Marina.

– Imaš fantastično ime! Ti si mene oduševio svojim pevanjem! – prokomentarisao je Haris. Erdijana uskoro slušamo u baražu!

Poslednja se predstavila koja je pevala pesmu Tanje Kočovske ‘Tvojte oči sine’. Ovo makedonče dobila je četiri pozitivna glasa!

– Moraćeš da više enrgije daš! I sledeći put bih volela da pevaš neku drugu pesmu. – prokomentarisala je Rada, i dodala da u baražu mora da zagrize.

– Sve mi je bilo lepo, iako mi ništa nije jasno što se pesme tiče. Drugi put izaberi nešto što je tebi prikladnije! – rekao je Bane.

Priveli smo kraju i ovu emisiju! Našli smo najbolje od najboljih! Žiri je rešio da ovog puta promeni pravila igre i da u sledeći krug pusti šest kandidata!

Šestorka koja ide dalje su Jovana Perišić, Anđela Ristić, Vanja Knežević, Erdijan Morina, Antonijo Ramčevski i Ivona Damjanović!

izvor: grandPovezane vesti