NEKI NOVI KLINCI 2017 – dvadeset druga emisija – dueli (25. 03.): Dalje su prošli Jovana Perišić, Lizabet Biljali, Ivana Orlović, Dijana Čobić, Merjema Alihodžić i Jana VišnjićU prvom duelu predstavile su nam se i ! Ove dve devojčice predstavile su se u savršenom svetlu, i odmah smo dobili prvu šesticu!
Lana se u svojoj sporijom pesmi predstavila baladom “Potraži me u predgrađu”, dok je Dijana odabrala emotivnu Mariju Šerifović i “Gorka hrabrost”. Nakon prvih pesama nismo imali glasova, ali u brzim pesmama žiri se razbudio i počeo da glasa!
Lana je pevala Aleksandru Radović “Ako nikada”, dok je Dijana odabrala energičnu pesmu Jelene Tomašević, “Vertigo”. Obe devojčice su bile sjajne, ali žiri je ipak odlučio da kandidatkinja broj dva ide direktno u treći krug, dok ćemo Lanu gledati u baražu na kraju emisije!

Na sceni su se pojavile dve devetogodišnjakinje, i potpuno razoružale žiri! U dugom duelu su nam se predstavile i !
Lizabet je za svoju prvu pesmu odabrala Makedonsku narodnu pesmu, dok je Jovana odlučila za Cakininu “Dragi, dragi”. Studio je bio na nogama, dok ih žiri je gledao sa oduševljenjem!
U brzim pesmama, Lizabet se prestavila pesmom Aleksandre Prijović “Senke”, dok se Jovana predstavila pesmom Lepe Lukić, “Srce je moje violina”. Žiri je bio i više nego oduševljen našim talentovanim klincezama, ali ipak su odlučili da obe devojčice idu u baraž jer nisu mogli da odluče koju bi pustili u treći krug!

Treči duel za danas bile su i .
Kandidatkinja broj jedan predstavila se duetskom pesmom Marije Šerifović i Adila, “Ne spominji ljubav”, dok je kandidatkinja broj dva pevala “Neka mi ne svane”. Nakon prvih pesama žiri ih je ostavio bez glasova!
Međutim, u brzim pesmama, nastao je show! Ivana se odlučila za pesmu “U meni jesen je”, dok je Anastasija oduševila pesmom Milice Pavlović “Boginja”! Devojčice su podigle žiri na noge, a krajnji rezultat bio je da ćemo obe devojčice slušati u baražu na kraju emisije! Do tada, uživamo u ovim nastupima!

Četvrti duel činile su devojčice, i ! Merjema koja je prošle godine došla do samog finala, vratila se u drugi krug, i oduvala žiri!
Ova devojčica odbrala je pesmu Marije Šerifović “Deo prošlosti”, i žiri je ostao šokiran njenom emocjom. Nakon gromoglasnog aplauza nastupila je i Jana koja je odabrala pesmu Magazina “Ti si želja mog života”!
Nakon ovih sporijih pesama, devojčice su razigrale žiri pesmama “Čuvaj moje srce” i “Da l’ ona zna”! Nakon ovog sjajnog duela, i po završetku njihovog pevanja, žiri je odlučio da Merjema ide direktno u sledeći krug, dok Janu slušamo opet u baražu!

I za kraj najslađe! Dva dečaka, dva narodnjaka! i su razdrmali žiri pravim narodnjacima, jer su se odlučili za sjajne numere.
Za svoju prvu pesmu Nikola je odabrao pesmu Marinka Rokvića “Potražiću oči nešto zelenije”, dok je Hajrudin odabrao Šabana Šaulića i pesmu “Šadrvani”. U brzim pesmama je nastala žurka, jer je Nikola pevao “Pruži ruku pomirenja”, a Hajrudin Đanijevu hit pesmu “Sve mi tvoje nedostaje”!
Obojica su bili sjajni, i podigli su ceo studio na noge, a žiri je onda odlučio da žele da ih čuju u baražu još jednom!

U treći krug su prošle Jovana Perišić, Lizabet Biljali, Ivana Orlović, Dijana Čobić, Merjema Alihodžić i Jana Višnjić!

Danas devojčice vladaju! 🎉 Bravo klinceze! #NekiNoviKlinci #DrugiKrug

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) on

izvor: grandPovezane vesti