NEKI NOVI KLINCI 2017 – trideset peta emisija – dueli (24. 06.) – polufinale: (Super)finalisti su…otvorile su dve dame, i . Prva se predstavila pesmom “Beleg” Zorice Brunclik, dok je druga izabrala numeru “Da si nekad do bola voleo” od Cece. Izvođenje Tijane posebno se dopalo Topalku koji joj je poklonio prvi glas, dok je Bojan glasao za Melihu.
U nastavku je Tijana otpevala “Sto života” Vesne Zmijanac, dok je Meliha izvela “Jedini čovek bio si za me” Branke Stanarčić. Marina Tadić je sve vreme pevala sa takmičarkama koje su napravile odličnu atmosferu. Nakon glasanja žiri je odlučio da ih ponovo čuje u baražu.

U drugom duelu predstavili su se i čiji je izlazak na scenu bio praćen aplauzima. Prvi se predstavio pesmom “Da te bogdo ne volim” Bjelog dugmeta, dok je drugi izabrao numeru “Laku noć” Adila. Ivan je poveo sa dva glasa u odnosu na svog protiv kandidata.
U nastavku je Ivan otpevao “Bitanga i princeza” Bjelog dugmeta i priredio neverovatan scenski nastup koji je žiri pozdravio ovacijama. Potom je Adi oduševio izvođenjem “Kad se duše sretnu” Fatmira Sulejmanija.

U nastavku su se predstavile i . Prva je otpevala pesmu “Bol do ludila” Marije Šerifović, dok je druga izabrala numeru “Do poslednjeg daha” Maje Marković. Obe devojčice su izmamile aplauze i uspele da dobiju glasove koji su ih ohrabrili da nastave još bolje.
U nastavku je prva takmičarka otpevala “Srećo reci” Maje Odžaklijevske, a njeno izvođenje posebno se dopalo Ivani Selakov koja je sve vreme đuskala. Mia je pozdravila sve u studiju i poželela im dobrodošlicu na polufinalno veče uz pesmu “Tek je 12 sati” od E.T.

učestvovao je u duelu u polufinalu sa Antoniom Ramčevskim. Prvi se predstavio pesmom “Tebi majko misli lete” Safeta Isovića, dok je drugi izabrao numeru “Živote moj” Šerif Konjević. Žiri je uživao u njihovom nastupu, a momci su pevali iz srca.
U nastavku je prvi izveo numeru “Meni je s tobom sreća obećana” Šabana Šaulića, dok je drugi otpevao “Sam za stolom”. Članovi žirija su bili na teškom zadatku jer obojica odlično pevaju ali su na kraju odlučili da ih pošalju u baraž.

učestvovao je u duelu u polufinalu Ivonom Dokić. Bilo je interesantno videti ih zajedno na sceni jer vole različite muzičke žanrove. Nemanja se predstavio pesmom “Eto šta me boli” Ljube Aličića kojom je oduševio žiri, dok je Ivona izmamli aplauze za izvođenje pesme “Ne voliš je znam” Marije Šerifović.
Mali pevač je nastavio u svom stilu i otpevao “Čudna jada”, dok je preslatka takmičarka izvela numeru “Najjači samo ostaju”. Ivona je sa svih šest glasova obezbedila sebi direktan plasman u finale.

učestvovala je u duelu u polufinalu sa Sarom Zdravković. Prva se predstavila pesmom “Ime moje” Jelene Tomašević, dok je druga izabrala numeru “Vlak” od Zane. Žiri je uživao u nastupu ove dve dame koje su na sceni izgledale kao prave zvezde.
U nastavku je prva izvela numeru “Ceo svet je moj” Bojane Stamenov, dok je druga odabrala pesmu “Vertigo” Jelene Tomašević. Ivana Selakov napravila je presedan i dozvolila Milici da pritisne njen taster i tako pošalje sebe u super finale.

učestvovala je u polufinalu sa Lidijom Musić. Prva se predstavila pesmom “Dva asa” Lepe Brene, dok je druga izabrala numeru “Zašto majko nisi večna” Zorice Brunclik. Ove devojčice dale su sve od sebe na sceni i pevale odlično.
U nastavku je prva otpevala “Ti, ona i ja” Snežane Đurišić, dok je druga izabrala numeru “Opatica” Biljane Marković. Maša i Lidija su razveselile sve u studiju, a po odluci žirija obe su prošle u baraž.

učestvovala je u duelu u polufinalu sa Blagicom Dzundzurovskom. Prva se predstavila pesmom “Iza osmeha” za koju je nagrađena sa četiri glasa žirija. Na scenu je potom izašla Dragica koja je otpevala numeru “Magnet za ludake” i pokazala neverovatnu sigurnost na sceni.
U ritmu muzike žiri je aplaudirao, a u nastavku je Sanja je razigrala sve pesmom “Luče”. Blagica je promenila žanr i otpevala narodnu “Makednonsko devojče”. Nakon dramatičnog trenutka žiri je odlučio da u finale direktno ide Sanja.

učestvovao je u duelu u polufinalu takmičenja sa Filipom Milić. Prvi se predstavio pesmom “Sačuvaj me bože njene ljubavi” kojom je žiri bio oduševljen, dok je drugi izabrao numeru “Procvetala ljubičica plava”.
U nastvaku je prvi otpevao “Ludak kao ja”, dok je drugi izabrao numeru “Hajde srećo moja”. Mirza Selimović je priznao da je bio na mukama u ovom duelu zato što su pevači različitih muzičkih žanrova, dok je Marina Tadić čestitala obojici na dosadašnjem učinku. Svi su bili saglasni da ih poslušaju ponovo u baražu.

U poslednjem duelu u polufinalnoj emisiji mikrofone su ukrstile i . Prva se predstvila pesmom “Ja činim sve” Tanje Banjanin, dok je druga izabrala numeru “Ne dam na tebe”.
U nastavku je prva otpevala “Metak sa posvetom” Lepe Brene, dok je druga odabrala numeru “Ti možeš sve al jedno ne” Marija Šerifović. Žiri je pohvalio Amninu boju glasa koja je izdvaja od ostalih kandidata, dok je Ivona bila preciznija u pevanju.

U polufinalnoj emisiji “Neki novi klinci” predstavilo se 20 pevačkih nada koji su se nadmetali u duelima. Njihov talenat i scenski nastup ocenjivao je žiri u sastavu: Ivana Selakov, Milan Topalović, Bojan Marović, Marina Stefanović, Marina Tadić i Mirza Selimović.

U superfinale su prošli: Mia Smiljanić, Merjema Alihodžić, Blagica Dzundzurovska, Sanja Kostić, Ivona Damjanović, , , Sava Čiplić, Meliha Imširović, Amna Jusić, Josip Drinovac i Milica Mišić.

Bravo za naših 12 veličanstvenih superfinalista! 👏🏻🔥🎉#NekiNoviKlinci

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) on

izvor: grandPovezane vesti