NEKI NOVI KLINCI 2017 – trideset prva emisija – dueli (27. 05.): Dalje su prošli Adi Vatrić, Ivona Damjanović, Ema Aljukić, Maša Smiljanić, Josip Drinovac, Damjan Dimevski i Lidija MusićPribližavamo se velikom super finalu, i nastavljamo potragu za najboljim klincima, koji će još jednom oduševljavati našu sjajnu šestorku! Pored sjajnih talentovanih kandidata, žiri će ostati u čudu, i imaće poteškoće da odabere sedmoro najboljih koji će opet pevati u četvrtom krugu!

Današnju emisiju otvorili su dečaci i . Ovi sjajni kandidati su oduševili žiri i bacili ih u totalnu konfuziju, jer sjajna šestorka nije znala kako da glasa.
Goran je za svoje prvo izvođenje u trećem krugu odabrao pesmu “Ti nisi bila to”, koju u originalu izvodi Šerif Konjević, dok je Adi doneo posebnu emociju Adilovom pesmom, “Vidim nas”. A zatim je nastala prava žurka u studiju, jer su oba kandidata odabrala pesme Šabana Šaulića. Goran je pevao “Kralj i sluga”, dok je Adi odabrao “Kraljice moga srca”.
Nakon oba izvođenja, rezultat je bio izjednačen, pa je žiri nakon ponovnog glasanja odlučio da oba dečaka opet pevaju u baražu.

Kao i prvi, i drugi duel je oduševio žiri! Dve devojčice su ih u potpunosti oduševile i ostavile bez teksta, a one se zovu i !
Ivona se predstavila emotivnom baladom Elene Risteske koja nosi naziv “Doživotno”, dok je Ema donela posebnu emociju u studio hit pesmom Bijelog Dugmeta, “Sve će to o mila moja”. I taman kada smo pomislili da ne može bolje od ovoga, ove dve devojčice su nas demantovale, i napravile ludilo tokom svojim brzih pesama.
Ivona se odlučila za pesmu Jelene Tomašević, “Život u koferima”, a Ema je razigrala studio pesmom “Crno i belo”, koju u originalu izvodi Kaliopi! Nakon ovih sjajnih interpretacija, žiri je odlučio da Ivona direktno prolazi u četvrti krug takmičenja, dok ćemo Emu opet čuti u baražu na kraju emisije!

Treći duel su činili pravi narodnjaci! i su još jednom dokazale svoj talenat, i pokazale koliki su profesionalci!
Maša Smilajnić se sa povređenom nogom pojavila na velikoj sceni i oduševila žiri pesmom Zorice Brunclik, “O da li je greh”, dok je mala palčica Jovana pevala “Moj behare, ko li mi te bere”, narodnu pesmu. Žiri se već na prvo slušanje zaljubio u ove dve devojčice, ali žurka je nastala u brzim pesmama.
Maša je podigla studio na noge pesmom Ane Bekute, “Dobro jutro lepi moj”, dok je Ivana Selakov skočila na prve taktove pesme “Totalna anestezija”, Aleksandre Prijović!
Nakon ovih sjajnih interpretacija, žiri je odlučio da Maša prolazi direktno u četvrti krug takmičenja!

Još jedan sjajan duel je iza nas, a činili su ga i ! Ovi dečaci su doneli posebnu emociju u naš studio pesmama “Plavuša” Kiće Slabinca i “More sokol pie”, narodna Makedonska pesma. Već na prvim pesmama, glasovi su počeli da pljušte, ali dečaci su dokazali da su Čolini naslednici brzim pesamama!
Josip je odabrao “Gori vatra”, dok se Damjan odlučio za malo mekši zvuk i pesmu “Ajde idi”. Žiri se dobro zabavio tokom pevanja ovog para, pa su tako nakon pevanja odlučiuli da Josip Drinovac prolazi direktno u sledeći krug, dok ćemo Damjana slušati još jednom u baražu! Damjan je pevao ženskom delu žirija, dok se Bojan Marović poklonio do poda ovim duelistima.

Nastavljamo potragu za najboljim klincima i klincezama, pa su nas u petom duelu oduševile i !
Milena se predstavila pesmama “Ja ne mogu mila majko” Goce Stojićević i “Tugo moja crnooka” Ane Bekute, što je itekako bio plus kod žirija. Dok se Lidija sa druge strane odlučila za “Kad bi me majka ponovo rodila” Zorice Brunclik, a zatim je zapalila studio hit pesmom “Senke” Aleksandre Prijović!
Žiri je odlučio da obe devojčice idu u baraž na kraju emisije!

Poslednje su se predstavile i , koje su pokazale pravu borbu žanrova! Dok se Elma odlučila za narodnjake, Andrea je pevala prave pop pesme!
Elma je za svoju prvu pesmu odabrala emotivnu Vericu Šerifović i pesmu “Ne dam bolu”, dok se Andrea odlučila za Mariju Šerifović i pesmu “Deo prošlosti”! Žiri je uživao u ovim interpretacijama, ali su devojčice nastavile da oduševljavaju i u brzim pesmama.
Elma se predstavila pesmom Selme Bajrami “Voli me do bola”, a Andrea “1003” Tamare Todevske. Žiri je ipak odlučio da želi da i ove dve devojčice čuje u baražu na kraju emisije!

Dalje su prošli: Adi Vatrić, Ivona Damjanović, Ema Aljukić, Maša Smiljanić, Josip Drinovac, Damjan Dimevski i Lidija Musić.

Još jedna sjajna emisija je iza nas! 😍 Bravo klinci! #NekiNoviKlinci

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) on

izvor: grandPovezane vesti