NEKI NOVI KLINCI 2017 – trideset treća emisija – dueli (10. 06.): Prvi polufinalisti su…U prvoj emisiji četvrtog kruga gledaćemo čak devet parova, a odabraćemo fenomenalnih 10 klinaca koji će se takmičiti u polufinalu!

Prve su se predstavile i koje su već na samom početku oduševile!
Dijana je otvorila emisiju emotivnom baladom Tanje Banjanin “Ja činim sve”, dok je Adna raspametila svojim talentom u pravom narodnjaku Zorice Brunclik, “O da li je greh”. Međutim, prava žurka je nastala kada je Dijana zapevala pesmu Bojana Marovića, “Neka te ljubi”, a Adna zakucala pesmom Nade Topčagić, “Zbog tebe”!
Na samom kraju ovog para žiri je odlučio da ove devojčice želi da čuje još jednom u baražu.

Drugi duel činili su i koji su oduševili studio pravim narodnjacima!
Sava Čiplić je svoje takmičenje otpočeo pesmom “Otac” Bekija Bekića, dok je Adi još jednom oduševio Adilovom pesmom “Prosjak i kralj”. Još jednom dečaci su pokazali pravu dominaciju pevajući i brze pesme koje su podigle studio na noge.
Pa je tako Sava Čiplić odabrao pesmu “Samo mene volela si lažno”, dok je Adi nastavio u istom ritmu i to pesmom Dragog Domića, “Pevam”. Nakon ovih interpretacija, rezultat je bio izjednačen, pa je tako žiri odlučio da oba dečaka idu u baraž na kraju emisije.

Sledeće su se predstavile i , koje su donele neverovatnu energiju u naš studio!
Meliha je unela emoiciju među sve prisutne pesmom Aleksandre Kovač “Da te volim”, dok je Milica naježila ceo žiri pesmom “Suze za kraj”, Danice Krstić! Međutim, devojke su donele tango i elektro zvukove u svojim drugim interpretacijama!
Naime, Meliha je pevala pesmu grupe Negativ, “Tango”, dok je Milica odabrala pesmu Marije Šerifović “Izvini se”. Ipak, iako su ostali zatečeni njihovim pevanjem, žiri je odlučio da i ove dve devojčice idu u baraž na kraju emisije!

Sledeće su se predstavile i ! Ove dve devojčice su raspametile žiri, ali narodnjaci pogotovo!
Aleksandra se u svom četvrtom krugu predstavila pesmom “Eh kad bi me majka ponovo rodila”, Zorice Brunclik, a Topalko i Fatmir nisu mogli da sakriju oduševljenje, te su ustali i čestitali ovoj devojčici. Dok je Jovana odabrala Adilovu pesmu “Vidim nas” i donela posebnu emociju svojim izvođenjem.
Pravi delirijum je nastao tokom Aleksandrinog drugog pevanja, a ona je odabrala pesmu Živkice Miletić, “Svratila sam samo da te vidim”, dok je Jovana pevala pravu pop pesmu Marije Šerifović “Podseti me”.
I posle ovog duela, konačno smo dobili prvog polufinalistu, pa je tako žiri odlučio da Aleksandra prolazi direktno u polufinale, dok ćemo Jovanu opet čuti u baražu!

Nastavljamo dalje, ali ovog puta u pravom narodnjačkom ritmu! Ove dve devojčice koje su pravi narodnjaci su u svojim izvođenjima, objasnile kako se peva!
Prva se predstavila , koja je odabrala pesmu Vide Pavlović “Srećo moja, moje zlato”, dok je upotpunila celu priču popularnom pesmom Snežane Đurišić, “Kiše”. Devojčice su zapečatile celu priču svojim brzim pesmama, pa je tako Lidija Musić odabrala pesmu Zorice Brunclik “Tecite suze moje”, dok je oduševila Aleksandrom Prijović i pesmom “Senke”.
Ipak žiri je odlučio da Lidija iz ovog duela prolazi direktno u sledeći krug takmičenja!

U šestom duelu pevale su i , koje su donele pravi pop zvuk u naš studio.
Sara je nastupala pod brojem jedan i za svoju prvu pesmu odabrala je Maju Marković i pesmu “Nije nam se dalo”, dok je Ivona odabrala vrhunsku Jelenu Tomašević i pesmu “Da mi je da mi se vrati”. Žiri je uživao u ovim interpretacijama, ali onda su malo i đuskali tokom pevanja brzih pesama.
Sara je zabavila ceo studio pesmom “Bitanga i princeza”, dok je Ivona napravila sjajan završetak pesmom “Da ima nas”, Nevernih beba. Po završetku pevanja, glasovi su bili izjednačeni, a nakon ponovljenog glasanja, žiri je odlučio da će obe devojčice pevati opet u baražu na kraju emisije.

Sedmi duel u prvoj emisiji četvrtog kruga činili su i . Od ovih dečaka smo navikli najbolje, pa su tako demonstrirali silu i u današnjoj emisiji!
Hamza je kao i u vek u baladama doneo neverovatnu emociju, a ovog puta je odabrao pesmu Saše Kovačevića “Kako posle nas”, dok je Antonio pokazao prave narodnjačke trilere u pesmi Ivana Kurtovića, “Ponos”.
Hamza je za svoju brzu pesmu odabrao hit “Prekasno” Amar Gileta, dok je Antonio odabrao neprikosnovenog Šabana Šaulića i pesmu “S namerom dođoh u veliki grad”. Ipak, i posle ovog para, žiri je odlučio da obojica opet pevaju u baražu na kraju emisije!

Sledeće su se predstavile klinceze! i su narodnjacima zapalile studio, a jedna od njih dve se plasirala direktno u polufinale!
Maša je žiri ostavila bez daha pesmom Jadranke Stojaković “Što te nema”, dok se Zorana odlučila za izvornu pesmu “Dejdefu majka buđaše”. Obe devojčice su blistale i u drugim pesmama, s obzirom da su odabrale hitove poput “Imam pesmu da vam pevam”, i “Tugo moja crnooka”!
Po završetku pevanja, žiri je odlučio da Maša Smiljanić prolazi direktno u sledeći krug takmičenja, dok ćemo Zoranu još jednom slušati u baražu na kraju emisije!

I kako kažu, najbolje se uvek ostavi za kraj. Zato smo danas za vas za kraj ostavili SPEKTAKL! i su napravili sjajnu atmosferu svojim brzim pesmama, ali su pre toga doneli emociju u naš studio baladama poput “Lejla”, Hari Mata Hari i “Al nema nas”, Nikola Rokvić.
Zatim su podigli studio i žiri na noge, Josip pesmom Zdravka Čolića “Zelena si rijeka bila”, dok se Davor odlučio za malo brži ritam i Dina Merlina i pesmu “Kremen”. Po završetku njihovog pevanja, žiri je imao samo reči hvale, ali ipak su presudili da ćemo Josipa gledati u polufinalu, dok ćemo Davora još jednom čuti danas!

U prvoj emisiji četvrtog kruga došli smo prvih polufinalista! Žiri je imao težak zadatak, ali je na kraju odabrao desetoro najboljih! A oni su: Sava Čiplić, Adi Vatrić. Milica Mišić, Aleksandra Mladenović, Lidija Musić, Sara Zdravković, Ivona Damjanović, Antonio Ramčevski, Maša Smiljanić i Josip Drinovac!

Oni su prvi polufinalisti! Bravo klinci i klinceze! 🔥❤️ #NekiNoviKlinci

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) on

izvor: grandPovezane vesti