Neki novi kllinci 2017 – Upoznajte finaliste

Neki novi kllinci 2017 – Upoznajte finaliste


Večeras, sa početkom u 21h odabraćemo pobednika druge sezone takmičenja Neki Novi Klinci. Mi vam ih još jednom predstavljamo.

1. IVONA DOKIĆ dolazi iz Beograda. Pored pevanja, ona ovladava i tehnikama taekwanoa, takođe se bavi gimnastikom i crtanjem. Smatra da je vedra, vesela, komunikativna i slobodna. Ima sportski duh, i misli da ima glas idealan za takmičenje! U svom prvom predstavljanju Ivona je pevala “Crno i belo”, Kaliopi, a nastup koji je doveo do superfinala bio je “Ne voliš je znam”, pesma Marije Šerifović!

2. MELIHA IMŠIROVIĆ dolazi iz Gradačca, Bosna i Hercegovina. Voili da peva folk muziku i sevdalinke, a kada je muzika u pitanju ona se ugleda na Hanku Paldum! U svojoj prvoj emisiji predstavila se pesmom “Što je moje, to je samo moje”, Ane Bekute.

3. SANJA KOSTIĆ dolazi iz Niša i tokom cele sezone je pop muzikom kupila žiri. Tokom cele sezone, ona je dobijala sjajne komentare žirija, pa je tako nedavno dobila poziv od Merine Tadić da bude gost na njenom konertu u Nišu, gde je svoje sugrađane ostavila bez daha.

4. LIDIJA MUSIĆ takođe dolazi iz Niša. Lidija za sebe kaže da je uporna i pomalo tvrdoglava. Najviše voli da sluša Zoricu Brunclik i Nadicu Ademov. Tokom takmičenja, Marina Tadić je prozvala black mamba, i istakla da ne postoji momenat kada se nije naježila tokom pevanja ove devojčice!

5. dolazi iz Mostara, Bosna i Hercegovina. Pored pevanja, on svira i klavir. Njegov muzički uzori su Zdravko Čiloć i Dženan Lončarević. Za sebe kaže da je veseo i ambiciozan. Ovog dečaka u našoj emisiji zovu novi Čola, ali ga takođe upoređuju i sa prošlogodišnjim drugoplasiranim Fatmirom Sulejmanijem. Momenat kada je žiri znao da je zvezda rođena, jeste kada je ovaj dečak kročio na našu scenu i zapevao pesmu Rijeka suza i na njoj lađa.

6. MERJEMA ALIHODŽIĆ dolazi iz Sarajeva i ona je prošlogodišnja finalistkinja. Ova devojčica zauzela je dvanaesto mesto, zato se ove godine nada da će plasman biti mnogo bolji. U novoj sezoni pevala je pesme Marije Šerifović, koja joj je uzor. Upravo se pesmom ove pevačice predstavila u prvom krugu, a zatim je nastavila da ređa uspehe ostalim velikim hitovima.

7. SAVA ČIPLIĆ dolazi iz Žabalja. Sava je bio maskota prošle sezone, zbog svog simpatičnog predstavljanja! Voleo bi da peva kao njegov idol Šaban Šaulić. Za sebe kaže da je pošten i savestan, a mana mu je što je tvrdoglav! Sava je prošle sezone pred samo veliko morao iz zdravstvenih razloga da napusti takmičenje, ali zato se ove godine vratio jači nego ikada. Simpatije žirija je pokupio i u svom prvom krugu se predstavio narodnjacima, što očekujemo i večeras.

8. MILICA MIŠIĆ je takođe prošlogodišnja takmičarka. Kako žiri kaže, tokom cele jedne godine Milica je izrasla u pravog pevača i svojim vokalom je pravila ludilo! Milica nam dolazi iz Smedereva. Ova devojčica je u polufinalu oduševila pesmama Ime moje, i evrovizijskom pesmom “Ceo svet je moj”!

9. AMNA JUSIĆ nam dolazi iz Tuzle i njeni muzički uzori su Marija Šerifović i Kaliopi. Za sebe kaže da je plemenita i perfekcionista, a mana joj je što je tvrdoglava. Amna je kao i većina kandidata ostavljala bez daha, a tokom svog prvog predstavljanja je napravila ludilo pesmom “Melanholija”, Jelene Tomašević.

10. BLAGICA DZUNDZUROVSKA dolazi nam iz Skoplja. Ova devojčica se takmičila u prošloj sezoni takmičenja, i sve oduševjavala svojim talentom. Pored pevanja, Blagica voli da svira i violinu. Nažalost prošle sezone nije došla do finala, ali zato ove godine je u potpunosti izdominirala. U svom prvom krugu pevala je energičnu pesmu “Vertigo” Jelene Tomašević.

11. MIA SMILJANIĆ nam dolazi iz Surčina i prošlogodišnja je učesnica takmičenja. Mia i njena sestra Maša su pravile haos na sceni, i ako jedna peva pop, a druga folk muziku. Mia je poznata po tome da uvek ima najbolju i najglasniju pratnju, pa tako večeras očekujemo pravo navijanje. Mia ima još jedan talenat ona svira violinu. Za sebe kaže da je vesela devojčica.

12. IVONA DAMJANOVIĆ dolazi iz Sombora. Njeni hobiji su pevanje pop i tradicionalnih pesama, ali i sviranje violine. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Ivona za sebe kaže da je uporna i vredna, izuzetno muzički talentovana, emotivna i odlična učenica. Mana joj je što je ponekad brzopleta. Ivona je kroz takmičenje prošla bez ikakvih trzavica zato i za nju večeras navijamo!

Pogledajte naše slatkiše! Najmlađi, a na nivou zadatka! Spremno čekaju 21h i #SuperFinale! #NekiNoviKlinci #PrvaTV

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) on

izvor: grandPovezane vesti