Finale takmičenja je u petak 15. juna

Finale takmičenja je u petak 15. juna


Ovo je definitivno nedelja finala kada je Grand produkcija u pitanju! U petak, 15. juna, od 21h uživo na Grand TV počinje emisije “Neki novi klinci!”

Skoro osam meseci žestokog takmičenja je iza nas, a sada je ostalo 14 sjajnih “Klinaca” da se bore za najboljeg. Zato ne propustite veliku završnicu i budite uz Grand TV u petak od 21h!

Posle osam meseci žestoke borbe dobili smo 14 finalista. Od toga 7 devojčica i 7 dečaka. Upoznajte ih!


Ima 15 godina i dolazi iz Kneževa, Bosna i Hercegovina. Za sebe kaže da je druželjubiva, uporna i kao sva deca pomalo tvrdoglava.


Ima 12 godina i dolazi iz Šapca. Druželjubiva, voli da peva i da jede kolače. Volela bi da jednog dana ima karijeru kao Snežana Đurišić.


Ima 12 godina i dolazi iz Sarajeva. Pored pevanja bavi se odbojkom i plivanjem. Za sebe kaže da je otvorena, vesela i iskrena. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.


Ima 15 godina i dolazi iz Beograda. Svira violinu i glumi. Muzički uzor joj je Jelena Tomašević. Iskrena, uporna i pomalo nestrpljiva, kako kaže.


Ima 15 godina i dolazi iz Ražnja. Ona ide na folklor i svira klavir, a muzički uzor joj je Marija Šerifović.


Ima 12 godina i dolazi iz Orašca. Za sebe kaže da je duhovita i zabavna, a volela bi karijeru poput Marije Šerifović.


Ima 12 godina i dolazi Strumice, iz Makedonije. Već se takmičila u “Nekim novim klincima.” Uzor joj je Marija Šerifović.


Ima 14 godina i dolazi iz Kaknja, BiH. Adi voli da peva i igra košarku. Kada je muzka u pitanju uzor mu je Alen Ademović , voli grupe “Divlje jagode” i “Bijelo dugme.” Za sebe kaže da je druželjubiv i skroman.


Ima 12 godina i dolazi iz Niša. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić. Za sebe kaže da dobro svira harmoniku i voli da peva.


Ima 14 godina i dolazi iz Kiseljaka, BiH. Trenira tekvondo, igra fudbal I peva. Njegovi muzički uzori su Aki Rahimovski, Željko Bebek i Alen Islamović. Za sebe kaže da mana nema, a vrline su mu to što je šarmantan , osećajan i dobar prijatelj.


Ima 15godina i dolazi iz Pirota. Njegovi idoli su Šaban Šaulić i Adil. Za sebe kaže da nema mana.


Ima 12 godina i dolazi iz Borče. Voli fudbal. Uzori su mu Adil i Šaban Šaulić.


Ima 14 godina i dolazi iz Kragujevca. Takmičio se i u prethodnim sezonama. Uzori su mu Šaban Šaulić i Milanče Radosavljević.


Ima 15 godina i dolazi iz Živinica, Bosna i Hercegovina. Voli da svira, peva i druži se. Uzor mu je Šaban Šaulić.

Spremni za šou! 😍 #Finale #NekiNoviKlinci

A post shared by Neki novi klinci (@neki_novi_klinci) onPovezane vesti