NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 16. emisija (06. 02.) – video snimakEmisija samo što nije počela, kamere se još nisu uključile, a evo šta radi žiri. Pogledajte kako teku poslednje pripreme pre nego što “Neki novi klinci” počnu da se snimaju!

Večeras zatvaramo prvi krug! Ostala nam je još samo ova grupa naših najslađih takmičara. Kroz šou nas vode Ana Sević i Milan Mitrović. A tu je i žiri: Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Armin Dedić, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov i Aleksandra Bursać.

Večerašnja emisija počela je žestoko. Na samom početku krenuli smo od šest “da!” Žiri je sjajno raspoložen, ali i naši kandidati! Među kandidatima bilo je i poznatih lica koja smo sretali u prethodnim sezonama. Ona se takmičila i prošle godine, a sada je došla još bolja i lepša.

I je neko koga smo upoznali u prethodnoj sezoni, a Ivana Selakov je rekla da je ovo njeno najbolje izvođenje do sada. U jednom trenutku Fatmir se protegao da pritisne “da” i umalo pao sa stolice.

U večerašnjoj emisiji baraž je odlučivao o sudbini nekih kandidata. Dalje su prošli: , Jovana Perišić, , , Iva Vrana i .Povezane vesti