NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 27. emisija (24. 04.) – video snimakVečerašnje takmičenje otvaraju dve najmlađe takmičarke Nermana Keško koja ima svega 9 godina i Anđelija Bajić, takođe 9 godina. Da obe devojčice idu u baraž presudio je Dragi Domić koji devojčicama nije dao glas.

Drugi par bili su dečaci, i . Sjajni nastupi, a slaže se i žiri koji im je dao po šest glasova. Naknadnim glasanjem, žiri je rekao da Adi ide dalje, a Miodrag mora u baraž.

Treći par su i Maša Smiljanić.Ovog puta neobičan izbor pesme, Maša je odabrala Luisovu pesmu “Ne kuni me, ne ruži me, majko!” Mitrović se u bekstejdžu šalio koliko su trbušnjaci važni za pevanje. Devojke moraju u baraž posle glasanja žirija! Ivana Selakov objasnila je da su obe ili za prolaz ili za baraž, da nijedna nije za favorizovanje u ovom trenutku.

stiže iz Makedonije, a sa njom je u paru koja je ovog puta kao prvu pesmu odabrala Adila i odmah pobrala aplauze. Obe su dobile po šest glasova, a žiri je morao da se odluči za jednu od njih. Dragana ide direktno u četvrti krug, a Jovana mora u baraž. Ivana je čestitala obema i rekla da im je sve teže da se odluče.

i Nikola Simeunović, obojica po petnaest godina. Luka ide direktno u novi krug. Katarina Živković pohvalila je njihov izgled, ali i odlične trilere za njihove mlade godine.

Poslednji par su dve devojke, Ajlin Babajić i . Druga devojka ide u sledeći krug!

Kako je rekla Ivana Selakov ovo je bila jedna od najjačih emisija u ovoj sezoni, tako da je žiri imao izuzetno težak posao.

Dalje idu: Adi Begić, Miodrag Lovrić, Marija Miloradov, Dragana Kostova, Jovana Lazarević, Luka Ivančević i Elena Barišić.Povezane vesti