NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 28. emisija (01. 05.) – video snimakPrvi takmičarski par su momci i Milivoj Simić. Prvi momak direktno je prošao u sledeći krug, dok baraž čeka Milivoja.

Drugi par doneo je malo rok zvuka. Dve devojke su nam se predstavile, i Elena Milenković. Obe devojčice idu u baraž jer su ostale bez glasova od Adnana Nezirova i Dragog Domića. Katarini Živković Elenin nastup bio je prenaglašen.

Znate šta vas čeka kada ove dve dame stupe na scenu, Maja Stanišić i . Druga devojka ide direktno u drugi krug, dok će Maja morati da peva u baražu. Domić je rekao da su obe neosporno veliki talenti.

Sledeći par su dve sjajne pevačice Emu Aljukić i Danicu Aleksić. Jelena Kostov rekla je da Danica peva mnogo bolje nego što je večeras zvučala, verovatno je zbog toga i izostao Vojvodićev glas. I Ivana Selakov se složila da je ranije imala bolja izvođenja, dok je Ema dobila sve pohvale. Obe devojke ponoviće svoje nastupe u baražu.

Još jedan takmičarski par ostao je za večeras i . Svih šest glasova dobio je Nenad, dok je za Petra glasalo petoro. Ivana Selakov objasnila je da je super što im je repertoar sličan, pa mogu lako da uporede. Ovog puta Jelena je presudila iako je rekla da su obojica bili sjajni i da je samo prekratila muke. A Domić je u svom stilu dodao “nakožili ste mi ježu!”

Ostala su još tri mesta, za kandidate koji će proći zahvaljujući baražu. Kada ih je žiri poslušao, odlučio je da dalje idu: Asim Jusufović, Mina Ilić, Aleksandra Mladenović, , Nenad Osmanović i Petar Petrović.

izvor: grandPovezane vesti