NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 29. emisija (08. 05.) – video snimakVečeras je poslednja emisija ovog kruga i čekamo da kompletiramo spisak za sledeći, četvrti. Kroz šou nas vode Ana Sević i Milan Mitrović, koji će nam predstavljati kandidate i njihovu pratnju. Borba će biti žestoka, a njihovi glasovi će presuditi. Večeras “da” i “ne” pritiskaju Ivana Selakov, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Ljuba Perućica, Vanja Mijatović i Uroš Živković.

Prvi par večeras su dečaci, Faris Mahinić i . Prvi put u takmičenju neko izvedi pesmu Romanija Halida Bešlića. Uroš Živković presudio je da Faris mora u baraž, dok Filip ide direktno.

Sledeći par su dve trinaestogodišnjakinje, Iva Vrana i Monika Mejić. Sjajne savete devojke su dobile od Ivane, a Kostovka je jednu od njih nazvala Dženifer Aniston. Žiri se slaže da je Iva za nijansu bila bolja. Ponovo momci, i . Milan je odmah pohvalio Adijev stajling. Mirzu je zanimalo kakva je situacija sa devojčicama, da li može da se prođe Sarajevom i Beogradom. Adi je prošao direktno, dok Lazara čeka baraž.

Dve petnaestogodišnjakinje su sledeće. imala je neobičan izbor pesme, pa je kao prvu pesmu izvela Janičara od Cuneta Gojkovića. Sa njom je u duelu . Milena se izborila za direktan plasman, a Vanja će ponovo pevati u baražu. Mirza Selomović priznao je da se naježio od glave do pete slušajući interpretaciju pesme Cuneta Gojkovića. Žiriju nije lako jer su kandidati sjajni. Sada nam stižu Kristina Tasić i . Obe devojke dobile su po šest “da!” Onda je žiri ponovo glasao i rekao da Elma ide dalje.

Ostao nam je još jedan takmičarski par i to dve devojčice iz Strumice i Miljana Lutovac. Slavica ide direktno. Žiri tvrdi da su blizu kada je talenat u pitanju, a da je Slavica bila malo sigurnija. Selakova se nadovezala da če u baražu biti strašno jer su svi odlični.

Naši “Klinci” su sve bolji i bolji. Večeras ih je petoro prošlo direktno, tako da je u baražu ostalo samo dva mesta. Konačni spisak glasi ovako: Filip Milić, Adi Vatrić, Lazar Ilijić, Milena Đukić, Vanja Knežević, Elma Sapi i Slavica Angelova!Povezane vesti