NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 30. emisija (15. 05.) – video snimakVelika je borba iza nas, a ona najžešća nas tek očekuje kako se bližimo završnici treće sezone. Večeras započinjemo takmičenje u četvrtom krugu!

Ono što se delimično menja od utorka do utorka je sastav našeg žirija. A večeras će to biti: Miloš Brkić, Ivana Selakov, Armin Dedić, Ivana Pavković, Ljuba Perućica i Jelena Kostov.

Vreme je za prvi takmičarski par! Dve devojčice od dvanaest godina probijaju led – i . I odmah maksimum! Žiri je obema dao maksimalan broj bodova. Posle naknadnog glasanja Dragana ide direktno i tako postaje prva polufinalistkinja, dok Merjema mora u baraž.

Slede i . Ipak, drugi takmičar ide direktno, dok Nenad mora u baraž. Ivana Selakov objasnila je da je do sada takmičarima ukazivala na greške, a da sada nema više ništa da zamera, već samo da hvali. Armin je odlučio da bude večerašnja babaroga, pa je kandidatima ukazao na neke sitne propuste.

Slušamo Jovanu Lazarević i Ilmu Gutić. Roditelji kažu da se kandidati ozbiljno pripremaju za svaki krug. Iz ovog para dalje ide Jovana. Dva dečaka ponovo, Luka Ivančević i Zoran Petrović. Obojica moraju u baraž. Žiri je zaključio da je trema bila baš prisutna kod njih dvojice.

u sledećem je paru sa Elmom Sapi. Neizvesno je do samog kraja duela. I ponovo šest prema šest. Elma ide direktno naknadnim glasanjem žirija.

Večeras će nam se predstaviti još dvojica momaka – Miodrag Lovrić, koji je na scenu izašao sa belom ružom i Lazar Ilijić. Ipak, žiri je rekao da će oni još jednu šansu dobiti u baražu.

Četvoro je prošlo direktno u polufinale, tako da su ostala još tri mesta. Kada je žiri još jednom posluđao kandidate, presudio je da u sledećem krugu gledamo sledeće takmičare: Draganu Kostovu, Merjemu Alihodžić, Nenada Osmanovića, Filipa Milića, Jovanu Lazarević, Milicu Stanišić i Elmu Sapi!Povezane vesti