NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 31. emisija (22. 05.) – video snimakU toku je četvrti krug, ostali su sjajni pevači. Do velikog finala i kraja takmičenja, njima uopšte neće biti lako. Sada odlučuju samo sitnice, a večerašnji žiri biće: Miloš Brkić, Ivana Selakov, Armin Dedić, Ljubomir Perućica, Jelena Kosotv i Uroš Živković.

Utorak veče rezervisan je za najmlađe takmičare. I večeras tražimo polufinaliste, a naši kandidati natpevavaju se u četvrtom krugu. Ovo muzičko veče otvorili su i Faris Mahinić. Šaban, pa Šerif Sejdijev su izbor, dok je Faris prvo otpevao “Janjičara” Cuneta Gojkovića, a potom “Put me zove, moram poći” Halida Bešlića. Žiri je rekao da će Sejdi direktno u polufinale, dok Faris mora u baraž.

Drugi par su Tamara Pešić i . “Med i žaoka” prva je Tamarina pesma, dok je Ema uzela “Tako lako” Ilme Karahmet. Druga pesma Pešićeve je Nina Badrić “Ja za ljubav neću moliti,” a Ema “Ne zovi me” Tropico bend. Ovog puta Ema se odlučila za pesme muških izvođača koje je sjajno izvela, a u prilog tome govori i svih šest glasova. Prva pesma je presudila, da Ema dobije malu prednost.

i treći su večerašnji par. Aleksandra peva Zoricu Brunclik “Volim te sve više,” a Zorana je odabrala “Proklet da je ovaj život” Biljane Jevtić. Potom “Nema ćara od bećara” Snežane Đurišić i “Hajde da zažmurimo” Tamare Milutinović. Žiri nije izdržao već je opleo kolce! Devojke su oduševile i dobile sve glasove, a posle naknadnog glasanja direktno ide . Uroš je rekao da su bile maltene podjednake. Miloš je rekao da je Aleksandra savršeno otpevala, a primetio je da je Zorana bolje otpevala na probi pre emisije. Sa njim se složio Perućica.

i Adi Vatrić sledeći su fenomenalni takmičarski par. Prvi momak peva Ljubu Aličića “Zadnju suzu isplakaću,” a Adi je ponovo odabrao Adila “Ljubi me po sećanju,” a ponovo je imao neobičan i zanimljiv stajling. Druge pesme su im “Sedam dana patim, osmi ti se vratim” Nikole Ajdinovića i “Hendikepiran” Lapsus benda. Direktno ide Kristijan, a Adi mora u baraž. Jelena je rekla da su obojica za desetku. Ivana je objasnila zašto je prvo dala, pa onda poništila glas Kristijanu.

Imamo još jedan takmičarski par koji želi da oduševi žiri. Verica Stojkovska odabrala je “U nedelju” Marije Šerifović. odabrala je “Đurđevdan” verziju Gorana Bregovića. Potom su se predstavile pesmama “Ove noći nećeš spavati” i Zorice Brunclik “A tebe nema.” Skor je sledeći 6 prema 2 za Vanju koja ide u polufinale. Vanja je dobila brojne komplimente od Miloša i Jelene. Ivana je rekla da je Vanja dominirala u ovom duelu.

Večerašnja gošća ima isto ime kao i jedna takmičarka. “Zvezde Granda” omogućile su joj sjajan početak karijere, a pesma “Nema ljubavi da nije bolela” uveliko je hit. Aleksandra Mladenović pokazala je kako se to radi. Bila je na ovoj sceni, a sada je Mia Smiljanić otpevala svoju prvu pesmu.

Traži se još samo jedan kandidat iz baraža da se pridruži polufinalistima koji su prošli direktno.

Dalje su prošli: Sejdi Sadiku, Ema Aljukić, Vanja Knežević, Zorana Mićanović, Kristijan Ibić i Aleksandra Mladenović!Povezane vesti