NEKI NOVI KLINCI 2018: Cela 32. emisija (29. 05.) – video snimaki Božidar Stojanović prvi su večerašnji par. Prvi momak ide direktno u sledeći krug, dok Božidar mora u baraž. Drugi par su devojčice, Mina Ilić i . Sjajne mlade dame izborile su se za maksimalan broj poena. Naknadnim glasanjem utvrđeno je da direktno ide Slavica. Mina je priznala da je imala najveću tremu do sada. Petar Mitić je rekao najmlađima da su ovde zbog dobre zabave i da imaju vremena za sve, šta god da se desi u ovom takmičenju.

Na scenu stižu Sanja Stanković i . Ivana Selakov se rasplakala dok je Milena pevala “Eh, što ćemo ljubav kriti!” Ova devojka se direktno plasirala u polufinale, dok Sanja ide u baraž.

i su sledeći takmičarski par. Milan se našalio da ne zna kako da ih uporedi, ali svakako da je nasleđe “Bijelog dugmeta” na našoj sceni. I, naravno, ceo studio je na nogama. Momci su dobili po šest glasova i ovacije u studiju. Naknadna odluka je da Ivan ide direktno u sledeći krug. Ivana je pvi put izašla na scenu i poljubila kandidate!

Sledeći su i , a od četiri pesme koje će izvesti ovaj par, tri su Šabana Šaulića. I opet šest prema šest, a potom je žiri rekao da Asim ide direktno. Sada se gledaju samo detalji, pa je Ivana rekla da Asim ima bolju boju i zreliju.

Poslednji par i vreme je za pop žurku! Na sceni su devojke i Marija Miloradov. Obe devojke moraju u baraž.
Naša čla

Petoro je prošlo direktno, a ostala su dva mesta! Pošto je ova grupa bila sjajna, došlo je do promene, pa je troje prošlo iz baraža!

Dalje su prošli: Asim Jusufović, Ivan Rajić, Antonio Ramčevski, Slavica Angelova, Milena Đukić, Adi Begić, Elena Barišić i Petar Petrović.Povezane vesti