NEKI NOVI KLINCI 2018 – POLUFINALE: Cela 33. emisija (05. 06.) – video snimakDošli smo do polufinala! Očekuje nas sjajna emisija jer su kandidati fenomenalni.

Prvi par je mešoviti, i . Žiri im je dao maksimalan broj bodova, a naknadnim glasanjem dobili smo prvog finalistu – Antonija Ramčevskog. mora u baraž. Ivana je objasnila da je Antonio od početka bio konstantno dobar i da nije pravio greške.

Sledeće su dve dame i , Strumica i Orašac. Neobičan izbor pesama, uzele su pesme muških izvođača, a Jovana je prvo otpevala cigansku “Đelem,đelem,” a potom “Sinove tame” koju izvode Dženan i Leksington bend. Jovana je direktno prošla u finale, dok Dragana mora u baraž. je objasnila da su samo sitnice. Mirza Selimović je priznao da maltene nije disao dok su pevale. Aleksa Perović jedini nije glasao za Draganu, rešio je da “prekrati muke.”

Aleksandra Mladenović i , dva ozbiljna narodnjaka ukrstila su pevačka koplja u večerašnjoj emisiji. Žiri je odlučio da obe pevaju u baražu. Možda zbog treme, možda zbog preteških pesama, ali ponovo ćemo ih čuti.

Ponovo mešoviti par, i . Milan Mitrović je prokomentarisao da ne postoji teža pesma od “Zajdi, zajdi” za takmičenje koju je odabrala Ema. Ivan ide direktno, a Ema mora u baraž. Ivana Selakov kaže da se mnogo iznervirala zbog Eme jer je podbacila i izabrala pogrešne pesme. “Ne smete ovakve pesme pevati u baražu!” posavetovala je Ivana. Ivan se držao žanra koji mu leži i pametno bira pesme. Ivana je “ćapila” naočare, a potom Ivan nije hteo da ih uzme na kraju, već ih joj poklonio.

i , pravi južnjački duel. I ponovo izjednačeno, šest prema šest. Posle naknadnog glasanja, direktno de Nenad. uroš Živković zamerio je Kristijanu što je imao tremu, pa njegov glas i ukrasi nisu bili kako treba.

Poslednji par za večeras koji se bori za finale – i . U ovom duelu bila je bolja Milena i ona ide direktno, a Petar će u baraž. Žiri je iznenađen Petrovim nastupom jer su od njega navikli na bolje u dosadašnjem takmičenju.

Ostala su još samo dva mesta jer je petoro kandidata prošlo direktno! Posle baraža dobili smo prvih sedam finalista, a spisak glasi ovako: Ivan Rajić, Milena Đukić, Antonio Ramčevski, Dragana Kostova, Jovana Lazarević, Vanja Knežević i Nenad Osmanović.

izvor: grandPovezane vesti