NEKI NOVI KLINCI 2018 – POLUFINALE: Cela 34. emisija (12. 06.) – video snimak



Ostala je samo još jedna emisija do velikog finala takmičarskog šou programa “Neki novi klinci”. Večeras se naši takmičarski parovi bore u polufinalnoj emisiji i traži se još sedam finalista koji će se pridružiti ovima koje je žiri već izabrao.

Tokom svih sezona, pa tako i u ovoj, sa nama su Ana Sević i Milan Mitrović. Oni će predstavljati i pružati podršku kandidatima, ali i njihovim porodicama.

A najteži zadatak definitivno ima žiri koji će od sjajnih takmičara morati da izabere finaliste. Večeras sa nama Dragi Domić, Ivana Selakov, Mirza Selimović, Ivana Pavković, Ljuba Perućica i Tamara Milutinović.

i Elma Sapi prvi su večerašnji takmičarski par. Merjema se najpre predstavila pesmom “Nije ljubav to” Marije Šerifović, a Elma Adilovom “Sinovi tuge.” A onda pesmom Bojane Stamenov “Ceo svet je moj,” a druga takmičarka “Daj, Bože” Nadice Ademov. Na samom startu nerešen rezultat, a posle naknadnog glasanja Merjema je prošla direktno! Dragi Domić je rekao da devojke pevaju različite stilove i da je svaka u svom fahu savršena. Ivana Selakov je rekla da Merjema može da bude naslednica Marije Šerifović jer bira njene pesme i odlično to radi.

Sledeći su i . “Svako traži novu ljubav” Vide Pavlović protiv Muharema Serbezovskog “Cigani drumovi,” a potom Vesna Zmijanac “Kazni me” protiv Enesa Begovića “Ne daju mi da te volim!” Za direktan plasman izborio se Sejdi. Žiri je iznenađen godinama i glasom Zorane Mićanović, a Ivana Selakov je rekla da je Sejdi do sada najbolje pevao. Sadiku se ponovo pojavio sa neobičnom frizurom.

Mina Ilić i , dve petnaestogodišnjakinje. Prva Minina pesma je “Prava stvar” u interpretaciji Nine Badrić, Elena takođe Nininu pesmu “Poljubi me!”Onda je usledila Lepa Brena”Metak sa posvetom” nasuprot “Okeanima” Jelene Tomašević. Dve dame u crvenom, a sigurnija je bila Elena prema Ivaninom mišljenju. Obe devojke čekaju baraž.

Sada dvojica momaka i . Asim je izabrao Ljubu Aličića “Njen oproštaj,” a Filip Sašu Matića “Zabranjena ljubav.” Druga pesma je Jašar Ahmedovski “Jednoj ženi za sećanje dugo” i Dragi Domić “Pevam, pevam.” Posle šest prema šest žiri je rekao da direktno ide Asim! Žiri je iznenađen kako Asim zrelo peva i izgleda i kažu da je spreman čak i za neki nastup u klubu.

Ostao je još jedan takmičarski par – i Slavica Angelova. Adi je ostao dosledan svom rok fazonu, pa je izabrao Bijelo dugme “Ne gledaj me tako,” a zatim “Lipe cvatu.” Slavica se predstavila pesmama Tropico benda “Sve moje zore” i “Crno i belo” Kaliopi. Neki su se tasteri uključivali, pa isključivali, a Dragi je objasnio zašto: Naljutio sam se na tebe! Ja sam tvoj fan i ne mogu da verujem da otpevaš takve melodije, a onda najlakši deo pesme pogrešiš tonalitet. Oboje idu baraž, posle izjednačenog rezultata pet prema pet. Adi, ti si zvezda, ne diraj ništa i ne menjaj frizuru, rekla je Tamara Milutinović.

Sada je spisak konačan i ovo je sedam finalista: Merjema Alihodžić, Zorana Mićanović, Sejdi Sadiku, Elena Barišić, Asim Jusufović, Filip Milić i Adi Begić!



Povezane vesti